UKK

Usein kysytyt kysymykset:


Miten liityn jäseneksi, olen suomalainen, voinko liittyä?

Jäseneksi voi liittyä minkä maalainen tahansa kunhan hyväksyt seuran säännöt, hallitus hyväksyy jäsenet liittymisilmoituksen mukaisesti. Täytä liittymislomake  ja otamme pian yhteyttä sähköpostilla.  Jäsenmaksu peritään vain yhden kerran perheeltä. Jäsenmaksu on 10 € /v alkaen vuodesta 2012. Ilmoita kuitenkin kaikki perheenjäsenet seuraan, yhteen osoitteeseen tulee vain yksi jäsenmaksu. Seuran kautta saat varmasti hyvää tietoa myös jos olet matkustamassa Thaimaahan.

Miten seura ilmoittaa tapahtumista ja toiminnastaan?

Näiltä sivuilta voit katsoa kalenteria jossa on merkitty seuraavat tapahtumat. Seuran pääasiallinen tiedoitusväline ovat nämä sivut. Käy katsomassa etusivuamme aina välillä, sieltä löytyy uusimmat uutiset.


Miten voin vaikuttaa seuran toimintaan?

Seuralla on hallitus joka kokoontuu kalenterin merkintöjen mukaisesti. Voit lähettää viestiä hallitukselle tai hallituksen jäsenille ja esittää toivomuksiasi. Kerro myös jos haluat olla akvtiivinen ja mukana juhlien järjestelyissä tai vaikka hallituksen "konsulttijäsenenä".


Miten voin lähettää uutisen julkaistavaksi seuran sivuilla?

Julkaisemme mielellämme erilaisia uutisia jotka liittyvät seuran toimintaan tai jäsenten elämään. Lähetä viesti ja vaikka kuviakin osoitteeseen thaiseura@gmail.com


Voinko mainostaa seuran sivuilla?

Kyllä. Hallitus päättää seuraavassa kokouksessaan mitä veloitamme mainoksista sivuilla. Comments