Uutiset‎ > ‎

Alle 29 v mamu naisille tekemistä

lähettänyt Åke Borgström 27.12.2012 klo 1.56

Naisten avaimet -ryhmä soveltuu niille Jyväskylän seudulla asuville 17-29 –vuotiaille maahanmuuttajanaisille, jotka ovat vailla opiskelu- tai työpaikkaa ja joilla on tarve kotoutumista, opiskeluvalmiuksia ja työllistymistä edistävään toimintaan. Ryhmä kokoontuu arkisin klo 9-15 välillä Jyvälän sukupuolisensitiivisen erityisnuorisotyön Oiva ja Ilona –hankkeen viihtyisässä tilassa Kansalaistoiminnan keskus Matarassa. Ryhmälle tarjottavan viikko-ohjelman minimituntimäärä on 8 h. Tämän lisäksi osallistuja voi valita useista avoimista ryhmistä itselleen sopivimmat, jolloin viikkotuntimäärä voi nousta 20-30 tuntiin. Avoimiin ryhmiin osallistuminen on vapaaehtoista.

 

Kaikkiin Avaimet onnistumiseen –ohjelman toimintoihin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa järjestämme yhteistyössä Monikulttuurikeskus Glorian, Nuorten taidetyöpajan sekä NNKY:n kanssa.

 

Haku Naisten avaimet –ryhmään käynnistyy 14.1. ja päättyy 25.1. Ryhmään valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella. Ryhmän toiminta on suunniteltu käynnistyväksi 28.1. ja se jatkuu 16.5. saakka.

 

Oheisesta esitteestä löydätte lisätietoja. Ohessa on myös ilmoittautumislomake. Näitä molempia toivomme teidän välittävän eteenpäin, kun tapaatte naisia, joiden arvelette voivan hyötyä ohjelmastamme.https://www.dropbox.com/s/oo7jp1p3b3ac9ea/Avaimet%20onnistumiseen%20kev%C3%A4tesite%202013.pdf
Comments