Uutiset‎ > ‎

Loy Krathong Festival onnistui yli odotusten

lähettänyt Åke Borgström 16.11.2011 klo 2.15   [ päivittänyt 19.12.2011 klo 11.12 Keski-Suomen ThaiSeura ]

Lauantaina 12.11. järjestettyyn juhlaan osallistui ennätysyleisö. Lippuja oli ennakkomyyty 150 ja ovelta odotettiin myytäväksi lisää 50, mutta kiinnostus yllätti ja paikalle saapui kaikkiaan noin 400 henkeä.

Heti tilanteen selvittyä reagoitiin kaikkeen mihin pystyttiin vaikuttamaan. Ruokailuvälineitä käytiin pikaisesti ostamassa lisää ja kaksi thairavintolaa valmisti reilussa puolessa tunnissa lisää ruokaa jota lopuksi riitti kaikille hyvin. Tiloja ei tässä vaiheessa enää voitu vaihtaa ja ajoittaista tungosta pyydämmekin anteeksi. Seuraavaan juhlaan varataan isompi tila.


Juhlaan olivat paikalliset thaimaalaiset panostaneet vaivoja säästämättä. Paikalla nähtiin Thaimaalaista tanssia, yhteislaulua ja kahden eri-ikäisen ryhmän kauneus- ja kykykilpailut. Arvovaltainen raati valitsi voittajat myös Krathong kilpailussa jossa kilpailtiin kauneimmasta kynttiläasetelmasta.
 
Ilta päättyi Krathong:ien laskuun vesialtaaseen.
Alla olevan videon voit katsoa isompana klikkaamalla sitä

Juhlasta video, lisää tulossa...


Alla olevan diasarjan voit katsoa isompana klikkaamalla sitä

Loy Krathong 2011


Keski-Suomen Thai Seura Ry sai näin mukavan innostavan alun ja lupaa jatkaa aktiivisesti toimintaansa.  Malttamattomana odotetaan jo ensi kevään Songkran juhlia.
Juhlan tuotoilla pystyttiin kattamaan kaikki aloituskulut ja kassaan jäi mukava alkusaldokin.

HUOM! On tullut monia kyselyjä kuinka paljon kassassa on rahaa. Valitettavasti rahamäärää ei julkaista täällä internetsivuilla, eikä "rivijäsenille" jokaiselle erikseen. Tulot ja menot tositteineen on tilitetty rahastonhoitajalle ja hallitukselle, sekä aktiivisesti järjestelyissä mukana olleille pienessä tapaamisessa. Raha-asiat ovat hallituksen sisäisiä asioita ja seuran vuosikokouksessa rahastonhoitaja tarvittaessa kertoo tilanteen.

Comments